Nieuwsbrief oktober 2022

IJzersterke onderdelen

De Haan Special Equipment uit Stadskanaal is dé wereldwijde leverancier van hijskraanonderdelen, waaronder hijsblokken en staaldraad-verbindingen (sockets). Al meer dan 120 jaar produceren en leveren zij hun producten aan nationale en internationale organisaties.

Moravian Outsourcing levert aan De Haan Special Equipment vanuit Tsjechië diverse industriële staalproducten, waaronder de op de foto’s getoonde kabelgeleiders. Het vervaardigen van geleiders is precisiewerk wat aan alle strenge internationale richtlijnen en normen moet voldoen. Daarbij zijn ze een visitekaartje van De Haan Special Equipment op zich.

Hijskraanonderdelen door Moravian


Onderscheidend vakwerk uit Tsjechië

Voortman Onderscheidingen in Rijssen is leverancier van onderscheidingen voor o.a. militairen, gedecoreerde burgers, brandweermensen en veteranen. 

Al jarenlang verzorgt Moravian Outsourcing voor Voortman Onderscheidingen de productie van deze ‘shadow-boxen’. Dit zijn houten kistjes waarin de medailles en insignes prominent worden getoond. Het vervaardigen van deze kistjes is ambachtelijk precisiewerk. Juist daarom is het uitbesteden aan een Tsjechische producent via Moravian Outsourcing een perfecte keuze!

Voortman Onderscheidingen
Voortman Onderscheidingen

Spoedlevering? Geen probleem!

Het portfolio van Moravian Outsourcing bestaat uit louter producenten met korte levertijden. Doorgaans bedraagt dit slechts 4 á 5 weken, inclusief het transport naar Nederland.

Juist omdat het bedrijfsnetwerk in Tsjechië van Moravian Outsourcing zo groot is, kunnen spoedopdrachten vaak probleemloos en extra snel bij de klanten worden geleverd. Daarbij kan gebruik gemaakt worden van de speciale ’spoed’ koeriersdienst, zodat de producten binnen enkele uren in Nederland zijn.

Doordat Moravian Outsourcing met veel van de producenten al jarenlang samenwerkt zijn ze hiermee ook een betrouwbaar partner voor de Tsjechische producenten. Hierdoor kunnen de veelal stipte levertijden worden gegarandeerd.

De accountmanagers vertellen u graag meer! Bel 0226 75 30 79 of stuur een e-mail naar info@moravian.nl voor meer informatie.


Zeven energievragen beantwoord

De oorlogssituatie in Oekraïne houdt heel Europa in zijn greep. Ook in Tsjechië heeft dat gevolgen voor de energieprijzen. Echter, de tarieven blijven daar nog ruimschoots onder de Nederlandse prijzen.

De website www.expats.cz heeft zeven belangrijke vragen m.b.t. de actuele energie-ontwikkelingen in Tsjechië op een rij gezet. Lees het artikel op https://www.expats.cz/czech-news/article/10-questions-about-the-energy-crisis.

Meer weten? De accountmanagers vertellen u graag meer! Bel 0226 75 30 79 of stuur een e-mail naar info@moravian.nl voor meer informatie.