Nieuwsbrief september 2022

Grasprikrollers voor een perfect gazon

Voor Josta Tuinmachines verzorgt Moravian Outsourcing de productie van grasprik-rollers in Tsjechië. De prikkers op de wals zorgen ervoor dat er extra zuurstof in de graslaag kan worden opgenomen. 

De rollers zijn hoofdzakelijk bestemd voor de professionele markt (hoveniers e.d.) en zijn daarom vervaardigd in een extra zware kwaliteit. Daarnaast kunnen er gewicht modules aan worden toegevoegd en is het lakwerk uitgevoerd in de huiskleuren van de opdrachtgever.

www.jostatuinmachines.nlMesscherpe kwaliteit uit Tsjechië

Ook voor het uitbesteden van kleinere productie-aantallen biedt Moravian Outsourcing diverse mogelijkheden.

Zo worden bijvoorbeeld voor een machineonderdelen-leverancier deze meshouders in Tsjechië geproduceerd. De houders zijn gefabriceerd van hoogwaardig roestvrij staal en worden gebruikt in snijmachines voor groente. Écht specialistisch maatwerk uit Tsjechië, op 100-sten van de millimeter nauwkeurig vervaardigd. 

Informeer vrijblijvend bij Moravian Outsourcing wat uitbesteden in Tsjechië voor u kan betekenen.Merendeel productie terug van Azië naar Europa

Steeds meer bedrijven halen hun productie terug naar Europa. Door de corona-crisis zijn logistieke ketens op grote schaal verstoord, met als gevolg tekorten in componenten en langere levertijden. Ook de politieke onrust rond de oorlog in Oekraïne en de spanningen tussen China en Taiwan dragen bij aan het afgenomen vertrouwen in import uit Azië.

Het uitbesteden van productie in Europa is daarbij aantrekkelijker dan ooit. Moravian Outsourcing beschikt over een groot netwerk van Tsjechische bedrijven. Zij bieden Nederlandse ondernemingen tal van diensten: o.a. metaalbewerking, assemblage-diensten, houtbewerking en ander productiewerk.

De accountmanagers vertellen u graag meer! Bel 0226 75 30 79 of stuur een e-mail naar info@moravian.nl voor meer informatie.