Over ons

Moravian Outsourcing is opgericht door Frank Schoon. Een logisch gevolg van een voorliefde voor Tsjechië, de kwaliteit van de producten en het inzicht in het zien van de voordelen van een samenwerking tussen twee landen. Waar wij ons met zusterbedrijf CZD Trading richten op het helpen van Tsjechische bedrijven om voet op Nederlands grondgebied te krijgen, richten we ons met Moravian Outsourcing juist op de Nederlandse afnemer.

Doordat we steeds vaker de vraag vanuit Nederland kregen om een juiste partner te vinden, die werk uit handen zou kunnen nemen, hebben wij onze kennis gekoppeld aan een onderneming, die zich volledig richt op het outsourcen in Tsjechië. Door onze jarenlange expertise en ons continu groeiende netwerk zijn wij goed in het verbinden van bedrijven en voelen we perfect aan welke partijen bij elkaar passen.

Ons verdienmodel is gebaseerd op de samenwerking met onze partners in alle vakgebieden. Een gebruikelijke kleine commissie wordt direct in de productieprijs meegenomen. Zo ontvangt de Nederlandse klant alleen een factuur voor de geleverde producten tegen de vooraf afgesproken prijs. Een manier van werken die alleen maar winnaars kent.