Hoge kwaliteit, lage kosten

Uitbesteden in Tsjechië?

Loopt u wel eens met het plan rond om uw productieproces of gedeelte van uw productie uit te besteden aan het buitenland? Denk dan eens aan Tsjechië. Door authentieke vakkennis en ouderwetse werkmentaliteit te combineren met moderne middelen vormen de Tsjechen professionele partners voor uw productie. Tel daar de lage loonkosten bij op en u bespaart behoorlijk op de productiekosten, terwijl u kunt rekenen op snelheid, flexibiliteit en loyaliteit. Moravian verzorgt het gehele outsourcingtraject op het gebied van onder andere houtbewerking, metaalbewerking en assemblage. Van eerste contact tot administratievoering en logistiek proces. En daarbij is elke uitbesteding maatwerk. Want als klant bepaalt u zelf welk deel van de productie u wilt outsourcen. Desgewenst nemen wij het hele proces uit handen. Wij informeren u graag over de voordelen van een topsamenwerking met Tsjechische partijen.

Kwaliteit

Tsjechen zijn échte vakmensen. Met passie voor het vak zijn zij bereid ver te gaan voor alleen de allerbeste kwaliteit. Wellicht een beetje cliché, maar voor hen geldt "alleen het allerbeste is goed genoeg".

Lage kosten

Eigenlijk het grootste voordeel van uitbesteden van uw werk in Tsjechië zijn de lagere kosten, als gevolg van de lagere lonen. Zonder verlies van kwaliteit bespaart u aanzienlijk op de productiekosten.

Vakmensen

Zoals ook bij 'kwaliteit' beschreven zijn de Tsjechen echte vakmensen. Vaak is het vak zelfs rechtstreeks overgeleverd van vader op zoon, al generaties lang. Uiteraard gaat elke generatie wel met zijn tijd mee en zijn het vakmensen in een moderne tijd.

Loyaliteit

"Als we er voor gaan we er ook helemaal voor". Een uitspraak die wij regelmatig horen bij onze partners. De loyaliteit staat centraal in- en garant voor een duurzame en fijne samenwerking in elk vakgebied.

Kennis

Doordat de vakkennis al generaties lang wordt doorgegeven is er sprake van veel authentieke kennis bij de vakmensen waar wij mee samenwerken. Tegenwoordig wordt deze authentieke kennis gecombineerd met moderne middelen, wat zorgt voor een unieke mix.

Snelheid

Een zeer groot voordeel tegenover bijvoorbeeld Aziatische landen is de snelheid waarmee producten bij u in huis kunnen zijn. Wij werken samen met flexibele bedrijven welke tot het uiterste zullen gaan om uw producten op de afgesproken datum gereed te hebben. Door een relatief korte reistijd zijn de producten spoedig in Nederland.